BEANS & BRANDED ALS koffieDISTRIBUTEUR

Beans & Branded is binnen Nederland distributeur van Catunambú en Kalahari Coffee  voor de provincie Gelderland & Utrecht. Naast het koffie assortiment kunt u bij Beans & Branded ook terecht voor mooie ijskoffie concepten en een uitgebreid thee assortiment. Uiteraard verzorgen wij ook service en onderhoud aan de machines. 

Catunambú

Ons merk dankt zijn naam aan Juan Ferrer, een Colombiaanse koffiebrander die naar het Spaanse Sevilla (Andalusïe) uitweek om er zijn levensdroom na te streven: mensen gelukkig maken met een heerlijke kop kwaliteitskoffie. Hij doopte zijn koffie ‘Catunambú’, naar een inheemse stam uit zijn geboorteland, en opende een klein winkeltje in het hartje van de stad waar hij de koffie brandde en aanbood aan zijn gasten.

Kalahari Coffee

Als enige koffiemerk ter wereld wordt deze koffie CO2-neutraal gebrand. Bij het branden van Kalahari Coffee koffiebonen worden de pitten van olijven gebruikt. Deze pitten bleven over nadat de olijven waren verwerkt in de Spaanse regio Jean, Andalusië. Hier werd niks mee gedaan. Het werd als restafval gezien en als zodanig verwerkt. Ook goed om te weten: Kalahari is zowel biologisch als fairtrade!