Beans & Branded

Coffee EST.2017
Voor meer info

BEANS & BRANDED EIGEN BONEN

GOLD EDITION

Premium

SILVER EDITION

Premium

VOOR VRAGEN KUNT U NAAR ONZE WINKEL OF CONTACT MET ONS OPNEMEN VIA DE MAIL

BEANS & BRANDED ALS uw koffie leverancier

 Beans & Branded is in 5 jaar tijd uitgegroeid tot een serieuze koffieleverancier voor zowel horeca, bedrijven en sinds een jaar ook voor de particuliere thuismarkt. Wij hebben 2 mooie, rainforest alliance gecertificeerde koffie’s op de markt gebracht. Uiteraard leveren wij aan de horeca de passende machines voor uw zaak. Of het nu gaat om espresso machines of om volautomaten, wij zijn op dit vlak van alle markten thuis. Wij werken inmiddels met vaste partners voor horeca machines. Deze verzorgen ook het complete onderhoud voor uw machine.

Verder hebben wij uiteraard diverse complete en exclusieve theelijnen waarmee u uw gasten eens echt kunt verassen. Een thee waar uw gasten blij van worden, een thee die ze niet op elke hoek van de straat kunnen vinden. Kortom, een bijzonder momentje bij u in de zaak.

Koffie is wat we doen en waar we goed in zijn. Wij zijn pas tevreden als u en vooral uw gasten dat zijn. Zomer’s kunt u uw gasten verwennen met echt de allerlekkerste ijskoffie! Wat een feest is dat! Heerlijke romige ijskoffie geserveerd in een mooi hoog glas met een eventuele topping van chocola of karamel, wellicht kunt u er zelf een TiaMaria of een Kahlúa aan toevoegen.

Ook voor deze koffievariant verzorgen wij een degelijke granita machine die we op verschillende manieren bij u kunnen aanbieden. 

Over BEANS & branded

Even voorstellen..

Welkom op mijn website! Mijn naam is Ron Langenberg en ben eigenaar van Beans & Branded sinds 2017. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en hebben er een prachtige winkel bij midden in het gezellige centrum van Veenendaal. De winkel word voornamelijk gerund door mijn lieve vrouw, Snezana. In de winkel vind u heerlijke koffie’s in bonen, filtermaling en cups. Wij verkopen in de winkel Exclusief de machines van Nivona. Voor de filterkoffie zijn wij officieel dealer van Moccamaster.

Wij willen ervoor zorgen dat de ouderwetse service die je kreeg in speciaalzaken, weer opnieuw beleefd kan worden bij ons in de zaak. Bij aankoop van een Nivona machine word de machine bij u thuis uitgelegd en helemaal samen met u, ingesteld. Als wij een uurtje later weg gaan, weet u precies hoe u de lekkerste koffies kunt bereiden. Uiteraard leveren wij bij de machine 3 heerlijke zakken koffiebonen zodat u voorlopig heerlijk kunt genieten van de beste kwaliteit.

Wij hebben voor de thuismarkt een 100% arabica koffie. De Gold Edition. Samengesteld uit hoogwaardige koffie uit Midden-Amerika. De landen Brazilië, Peru, Honduras en Colombia geven de koffie een exclusief karakter.

Daarnaast hebben wij een koffie genaamd, de Silver Edition. Samengesteld uit 80% arabica bonen afkomstig uit Centraal en Zuid Amerika. Aangevuld met 20% Robusta bonen uit Indonesië.

 

Met vriendelijk groet,

Ron

BARISTA WORKSHOP

Voor wie?
Voor iedereen!
• Voor horecabedrijven om het personeel te trainen. Samen de koffiebeleving en kwaliteit naar een hoger niveau brengen.
• Voor bedrijven die horecapersoneel uitzenden. Zodat het personeel goed getraind op de uitzend locatie van start kan.
• Voor bedrijven als personeelsuitje.
• Voor particulieren als uitje met vrienden of familie.

Beans & Branded at home

Neem een kijkje in onze winkel in hartje Veenendaal.
U kunt bij ons komen proeven en genieten van onze heerlijke koffie! Hier staan ook de verschillende Nivona espressomachines voor thuisgebruik. CORRIDOR 12, 3901 AA VEENENDAAL

Espresso machine huren of kopen.

Coffee Bean

Best Beans

Coffee Bean

Quality Milk

Coffee Bean

Perfect Blend

Wij zijn voor de horeca een samenwerking aangegaan met Franke. Dankzij hun expertise en ervaring binnen de koffie-industrie kunnen hun ervoor zorgen dat ons kwaliteitsproduct precies op de juiste manier bij u in het kopje komt. Wij verkopen de professionele machines maar verhuren ze ook tegen zeer aantrekkelijke bedragen. Via Franke bieden wij de volautomatische koffiemachines aan van Franke & Yunio. De halfautomaten die wij aanbieden zijn van Faema & Casadio. Ook zijn wij officieel partner van Lattiz!

Service en onderhoud op alle machines verzorgen wij via Franke koffieservice.